2 x Escaperoom + Halal bittergarnituur voor 2 – 6 personen

(0 reviews)

Escape Factory is een nieuwe 'Escape-Experience'in Amsterdam en heeft acht kamers met verschillende escaperoom-spellen. Teambuilding, bedrijfsfeestje, meeting, relatiedag, just for fun: het team van Escape Factory staat klaar om voor een memorabel uitje te zorgen. Groepen kunnen ook tegen elkaar strijden in twee identieke kamers. Groepen van 2 tot 200 personen zijn welkom.

€234,75
€119,95
Je bespaart: 49%
€119,95

Razend populair en erg leuk om met een groep(je) proberen codes te kraken, puzzels op te lossen en op tijd zaken opgelost te hebben zodat jullie op tijd ontsnapt zijn!

Escaperoom “Infiltrate

Één van jullie vrienden is ten onrechte gevangen gezet. Uiteraard gaan jullie gaan hem proberen te redden door binnen te dringen in de politiecel om je vriend(in) te helpen ontsnappen. Als jullie hem/haar echter niet op tijd redden dan worden jullie op heterdaad betrapt en allemáál opgesloten.

Escaperoom “Sabotage

Jullie bevinden je diep in vijandelijk gebied en jullie missie is het stoppen van een raketaanval die de veiligheid van de hele wereld in gevaar brengt. De lancering zal over 60 minuten plaatsvinden en jullie zullen al jullie ‘geheim-agent-vaardigheden’ moeten gebruiken om in te breken in het controlecentrum en de lancering te stoppen anders zijn de gevolgen niet te overzien.

Voorwaarden
Geldigheid: 2 maanden vanaf het moment van aankoop geldig op zaterdag of zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 dealvoucher maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 205 0970, of via e-mail op info@escapefactory.nl o.v.v. halaldeals4you.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van uw dealvoucher.
Meer info: neem uw afgedrukte of digitale dealvoucher mee. U kiest ervoor om beide escaperooms te spelen, deze moeten wel op dezelfde dag gespeeld worden. Dit kan niet tegelijkertijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Factory
Escape Factory is een nieuwe ‘Escape-Experience’ in Amsterdam en heeft acht kamers met verschillende escaperoom-spellen. Teambuilding, bedrijfsfeestjes, meetings, relatiedagen of just for fun: het team van de Escape Factory staat klaar om voor een memorabel uitje te zorgen. Groepen kunnen ook tegen elkaar strijden in twee identieke kamers. Groepen van 2 tot 200 personen zijn welkom.

Geef een reactie

Bedrijf

Escape Factory