BS Free Nutrition Weightgain pakket

(0 reviews)

BS Free Nutrition biedt het ideale product om aan te komen in massa

€76,00
€67,95
Je bespaart: 11%
€67,95

BS Free Nutrition biedt het ideale pakket aan om aan te komen in massa. Wij adviseren om Halal Mass Gainer als tussendoortje of als ontbijt te gebruiken.
Halal Mass Gainer
Halal Mass Gainer bevat de ultieme ‘’clean’’ weightgain formule met een perfecte ratio van macro nutriënten. Met maar liefst 646 calorieën, 40 gram hoogwaardige proteïne en 6,9 gram BCAA per dosering bevat Halal Mass Gainer alle voedingsstoffen om je lichaam maximaal te laten groeien in spiermassa! In tegenstelling tot BS Free Nutrition, maken andere fabrikanten vaker gebruik van snelle koolhydraten om de massgainer op te vullen met goedkope ingrediënten. Daarentegen bevat de Halal massgainer de ideale mix van zowel snelle als kwalitatief langzame koolhydraten voor maximale spiergroei gedurende hele dag/nacht. Halal Mass Gainer is het ideale tussendoortje voor mensen die het geregeld te druk hebben om te eten. Met de halal massgainer kom je dus nooit calorieën of proteïne tekort om te groeien.
Halal Creatine
BS Free Nutrition gebruikt 100% zuivere Creapure® Creatine Monohydrate. Dit is het zuiverste creatine dat verkrijgbaar is op de markt! Er zitten geen onnodige of onzuivere toevoegingen in Halal Creatine. Hierdoor is de opname snel en effectief. Dagelijkse inname van 5 gram Halal Creatine bevordert explosiviteit, vet vrije spiermassa en uithoudingsvermogen. Daarnaast is Halal Creatine geheel smaakloos.
Halal Omega
Omega 3 is hoogwaardig essentieel vetzuur dat afkomstig is van visolie. Omdat het lichaam Omega 3 niet kan aanmaken is het essentieel dat deze genuttigd wordt. Voor mensen die niet voldoende vis nuttigen is het zeker aan te raden om dagelijks omega 3 capsules in te nemen voor de gezondheid. Het is bewezen dat Omega 3 beschermt tegen hart en vaat ziektes. BS Free Nutrition maakt in tegenstelling tot vele andere aanbieders geen gebruik van goedkope varkensgelatine. Integendeel, de capsules van Halal Omega 3 zijn Halal gecertificeerd!

Aanbevolen: gebruik als tussendoortje 1 tot 2 shakes per dag, 2 capsules omega 3 per dag en dagelijks 1 schep creatine.
Let op: De massgainershakes zijn geen vervanger voor gevarieerde voeding.

Prijs is inclusief verzendkosten!
Voor meer info zie: www.bsfreenutrition.com

Voorwaarden
Deal: BS Free Nutrition Weightgain pakket.
Aankoop: je mag zoveel vouchers kopen als je wilt.
Levering: levertijd is 2 werkdagen en je krijgt je pakket gratis thuis gestuurd.

Geef een reactie