Intolerantie test bij Hijama & Cupping Rotterdam

(0 reviews)

Test uw intolerantie en krijg advies op maat!

€75,00
€50,00
Je bespaart: 33%
€50,00

Gevoeligheid, Intolerantie of Allergie? 

Voel jij je regelmatig moe en traag? Ben jij je energie kwijt of heb je regelmatig een opgeblazen gevoel? Heb je last van winderigheid, wisselende ontlasting of veel boeren? Dit kan simpelweg een voedselintolerantie zijn. Met een intolerantie test kun je levensmiddelen die slecht voor jou zijn uitsluiten. 

Een intolerantie?
Er is sprake van een intolerantie als het lichaam op een negatieve manier reageert als het is blootgesteld aan bepaalde producten. Dit moet niet worden verward met een allergie, dat is een meer ernstige, vaak acute reactie en is over het algemeen een levenslange aandoening.

Allergieën worden gedetecteerd door het meten van de hoogte van Immunoglobuline E (IgE) in het bloed, omdat deze specifieke bloedcellen helpen de allergieën te bestrijden. Indien u allergisch bent voor een bepaald soort voedsel of een stof, dan zal je lichaam reageren op het moment dat het ermee in contact komt.

Algemene allergische reacties kunnen bestaan uit lokale zwelling (bijvoorbeeld de tong of de keel), huiduitslag of ademhalingsproblemen. Pinda, schaaldieren, ei en soja zijn enkele van de meest voorkomende allergenen.

Ter vergelijking, een intolerantie is niet zo ernstig en onmiddellijk als een allergie. Deze klachten komen geleidelijk; ongeveer 30 minuten tot 48 uur later. De symptomen bestaan uit hoofdpijn, opgeblazen gevoel, gelokaliseerde jeuk, huidirritaties zoals eczeem, overmatige slijmproductie, overdreven gasvorming, diarree en vermoeidheid.

Wat is nu precies een intolerantie?

Er is sprake van een intolerantie als het lichaam niet in staat is een product goed te verteren, dit is een voedselintolerantie of een omgevingsfactuur (een niet-voedingsintolerantie). Intoleranties kunnen optreden als gevolg van een aantal redenen, de twee meest voorkomende zijn:

  • In het lichaam ontbreken de noodzakelijke spijsverteringsenzymen voor een bepaald voedingsmiddel en kan dit daardoor niet goed verteren of efficiënt de voedingsstoffen eruit halen. Een gevoeligheid als gevolg van overconsumptie of teveel blootstelling.
  • Veel symptomen zijn het resultaat van een gevoeligheid voor een bepaald product. Een gevoeligheid kan optreden bij overconsumptie of teveel blootstelling.

 

Wat je krijgt

  • Uw haarmonster wordt getest op 600 etenswaren en andere producten
  • Een uitgebreid verslag van 4 pagina’s
  • Een gratis consultatie via email met een van de voedingsdeskundige

Om te achterhalen of jij een intolerantie of gevoeligheid hebt voor etenswaren of non-food producten, heeft Hijama en Cupping Rotterdam een geweldige aanbieding voor jou!

Bestel nu een intolerantie test voor maar € 50,00 !

 

Voorwaarden

Deal: één intolerantie test inclusief advies.

Aankoop:

Stap 1: bestel je test, zet in de notities je geboortedatum, bsn en polisnummer indien je een factuur nodig hebt voor je zorgverzekering.

Stap 2: je krijgt een email met een test formulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

Stap 3: neem een monster van je haar en stuur het op, zoals uitgelegd op het test formulier.

Stap 4: je ontvangt jouw uitgebreide testrapport inclusief advies via de e-mail binnen 14 werkdagen.

 

Contactgegevens

Hijama en Cupping Rotterdam

Johannes de Vouplein 3

3021 VV  Rotterdam

010-4776077

 

 

Geef een reactie