Over ons

As-salāmoe `alaykoem wa rahmatullah u barakatuh. Wij, team van Halaldeals4you, hebben nagenoeg dagelijks te maken met producten welke haram zijn óf waarvan wij verwachten dat deze halal zijn maar waar van blijkt dat deze bijvoorbeeld dierlijke gelatine bevatten. Een simpel bezoekje aan een restaurant is veelal complexer dan van tevoren gedacht want men vertelt bijvoorbeeld dat de kip halal is maar men vergeet of accepteert simpelweg dat een varkenshaasje samen met de halalkip op de bakplaat ligt te bakken. Of men serveert er sterke drank terwijl u dit juist niet wilt of graag vooraf weet dat dit het geval is zodat u zelf kunt besluiten of u daar heen wilt of niet. Als wij iets eten, drinken of een leuk uitje of activiteit hebben dan willen wij ervan verzekerd zijn dat ons eten ook écht halal is en dat wij volledig geïnformeerd zijn over wat wij kunnen verwachten. Het is onze levenswijze en dit proberen wij, insha’Allah, naar eer en geweten na te leven!

Daarnaast is het onze plicht om goed te doen voor minder bedeelde medemensen. Daarom gaat een deel van de maandelijkse opbrengst naar een goed doel, een gezin of een persoon die het geld goed kunnen gebruiken. Op deze wijze creëren we een win-win- win situatie want u, als consument bent verzekerd van een korting op onze gegarandeerde halaldeals, de ondernemer en wij verdienen er wat aan én we helpen gezamenlijk een minder bedeelde. Transparant, eerlijk en voor iedereen fijn!

Wij bieden de ondernemer een sales- en marketingplatvorm welke gebruikt kan worden om zijn/haar onderneming te promoten of juist specifieke producten of diensten onder de aandacht te brengen. Een korting moet aangenaam zijn maar niet van dien aard dat de ondernemer er niets of nauwelijks iets aan overhoudt. Dit motiveert de ondernemer niet en komt derhalve veelal de service of de uitvoering van de deal niet ten goede. Een juiste balans, daar draait het om in onze ogen. Ieder zijn deel.

Wij, als halaldeals4you, garanderen onze klanten dat alle deals halal zijn. Alle deals worden door ons persoonlijk gecheckt en gecontroleerd en slechts de deals welke aan onze criteria voldoen komen bij ons op de site. Maar daar houdt het niet op want wij blijven de aangesloten ondernemers controleren. Ondernemers krijgen van ons een “halaldeals4you approved” sticker welke zij bij de ingang van hun zaak kunnen aanbrengen. Jaarlijks zal hiervan een update plaatsvinden en een nieuwe sticker uitgereikt en aangebracht worden. Zo bent u te allen tijde ervan verzekerd dat halal ook écht halal is!